SILhOUETTE BY SCSALUT

Silhouette by SCsalut

LPG ENDERMOLOGIE


Aquest tractament consisteix en estimular  l'activitat cel-lular de la nostra pell amb dos rodets que realitzen el lipomassatge combatent així les arrugues, flaccidesa, greix resistent i pell de taronja entre altres imperfeccions. 

La mitjana per uns bons resultats són entre 12 o 15 sessions, tot depèn de l'estat de la salut de la persona i dels bons hàbits que aquesta dugui a terme durant el tractament, alguns són tan fàcils com una bona alimentació, adequada ingesta d'aigua diaria i 20 minuts d'exercici al dia. Els resultats es comencen a observar a partir de les 8 sessions. 

Aquest Tractament és Natural i Indolor.

Amb aquest mètode combatràs la cel.lulitis, la retenció de líquids i al mateix temps eliminaràs greix de forma gradual, observant que la pell es tensa per la formació de col.lagen. I és que la finalitat principal de la LPG és reafirmar, remodelar, anticel.lulític, exfoliar, drenar, millorar la circulació i reduir volum en: esquena, abdomen, natges, maluc i cuixes, obtenint la remodelacion de tot el cos. 


 HO HAS PROVAT TOT?

  • No aconsegueixes eliminar les cartutxeres, pel de taronja i greix localitzat ?
  • T'esforces pero no aconsegueixes eliminar les cel-lulítis i/o la flaccidesa ?
  • Encara que utilitzes cosmètics no aconsegueixes millorar la teva figura.
  • Vols resultats ràpids, segurs e indolors sense cirurgia?
  • Vols tenir la pell ferma i llisa malgrat l'edat ?


Personalitzem el teu tractament reductor, reafirmant i anticel-lulític junt amb altres tractaments complementaris per potenciar-ne l'efecte. Aconseguiràs uns resultats inmillorables garantits. 


"LPG Lipomassage és el Teu Tractament"