SILhOUETTE BY SCSALUT

Silhouette by SCsalut

HYDRADERMIE JEUNESSE

Aquest tractament exclusiu de Guinot embelleix i rejoveneix la pell de manera espectacular. Previ al tractament la seva profesional definirà els objetius a aconseguir i personalitzara el seu tractament facial amb un anàlisis facial gratuït.


ELS SECRETS DEL TRACTAMENT 

1) Doble ionització dinàmica 

 


El tractament existeix en vuit versions, segons els objetius a aconseguir. Aquesta primera fase trasmet energia a les cèl-lules i permet la penetració ràpida i efectiva dels actius.

- Hidratació.

- Puresa.

- Antiarrugues.

- Age Logic Antiedat.

- Nutrició.

- Blanquejament.

- Confort.

- Preparació / Reparació Solar.


2) Oxigenació per alta freqüència

Estimula l'activitat cel-lular i desperta la resplendor de la pell, afavorint la oxigenació de les cèl-lules i la microcirculació cutània.

 


3) Massatge relaxant amb el seu sèrum 

Realitzat per les mans expertes del profesional, el massatge relaxa els trets i afavoreix la circulació subcutània, deixant un rostre reposat i lluminós.


UNA PEL VISIBLEMENT MÉS JOVE


Amb l'edat l'activitat cel-lular de la pell disminueix, les cèl-lules perden energia i les renoven mes lentament, alentint la síntesi de les fibres d'elastina.

" Apareixen els Primers Signes de l'Edat "

Aquest mètode de tractament Patentat per Guinot rejoveneix el rostre, retornant l'energia cel-lular d'una pell mes jove. Després del tractament el cutis Resplendeix de bellesa i lluminositat, aconseguint una pell més flexible.  


Autentica Alternativa a la Medicina Estètica

 " NO SEMBLO LA MEVA EDAT "