Silhouette By SCsalut: Salut, Teràpies i Estètica
INICI
QUI SOM
CENTRE D'ESTÈTICA
DRENATGE LIMFÀTIC
MAQUINÀRIA ESTÈTICA
LPG Endermologie
Analitzador Facial
Pressoteràpia
GUINOT
Lasèr  de diode
Radiofreqüència
HHP ANDULACIÓ
BRONZEJA'T
MICROPIGMENTACIÓ
PROMOCIONS
ON SOM
CONTACTA
Aviso Legal
cookies
Politica Privacidad

 

 

 

La tecnologia winback és un corrent d'alta freqüència que accelera la regeneració cel.lular i revitalitza totes les capes de la pell, mitjançant una estimulació natural de l'organisme. Ès una energia completament no invasiva i 100% natural per al cos humà.

 

Quan es realitza exercici, l'organisme utilitza el metabolisme i el sistema circulatori limfàtic i sanguini.  El sistema winback realitza la mateixa feina utilitzant l'energia.

 

Els resultats son visibles des de la primera sessió, es necessiten entre 3 o 5 sessions per aconseguir  uns resultats mantinguts.

 

És ideal com a tractament complementari a la LPG, ja que amb tan sols una sessió al mes, es garanteix que l'efecte desitjat sigui de llarga durada.

 

RADIOFREQÜÈNCIA FACIAL

 

El rostre recupera la lluminositat natural, es regenera l'epidermis i es produeix una exfoliació cutània. Estimula els fibroblasts i fomenta la producció de col.lagen i elastina per aconseguir un efecte tensor.

 

 

RADIOFREQÜÈNCIA CORPORAL

 

Produeix una acció directa que redueix les imperfeccions de les zones d'emmagatzematge de greix que sòn el ventre, els malucs i les cuixes, ajundant a remodelar el cos.

 

 

REFERMA LA TEVA PELL

SCsalut SCP Carrer Bisbe Torras i Bages,1 baixos - 08500 Vic - 93 886 44 37  | scsalut16@gmail.com
https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=es