La tecnologia winback és un corrent d'alta freqüència que accelera la regeneració cel.lular i revitalitza totes les capes de la pell, mitjançant una estimulació natural de l'organisme. Ès una energia completament no invasiva i 100% natural per al cos humà.

 

Quan es realitza exercici, l'organisme utilitza el metabolisme i el sistema circulatori limfàtic i sanguini.  El sistema winback realitza la mateixa feina utilitzant l'energia.

 

Els resultats son visibles des de la primera sessió, es necessiten entre 3 o 5 sessions per aconseguir  uns resultats mantinguts.

 

És ideal com a tractament complementari a la LPG, ja que amb tan sols una sessió al mes, es garanteix que l'efecte desitjat sigui de llarga durada.

 


RADIOFREQÜÈNCIA FACIAL

 

El rostre recupera la lluminositat natural, es regenera l'epidermis i es produeix una exfoliació cutània. Estimula els fibroblasts i fomenta la producció de col.lagen i elastina per aconseguir un efecte tensor.

 

 

 

 

 

 


RADIOFREQÜÈNCIA CORPORAL

 

Produeix una acció directa que redueix les imperfeccions de les zones d'emmagatzematge de greix que sòn el ventre, els malucs i les cuixes, ajundant a remodelar el cos.

 


 

 

 

 

REFERMA LA TEVA PELL

https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=es