PAR BIOMAGNETIC

 

 

 

 

 

El PAR biomagnètic va ser descobert l'any 1988 i introduït a Espanya  l'any 2008 pel Dr. Isaac Goiz Duran.

 

En l'actualitat està demostrat que és una de les tècniques més efectives a l'hora de tractar malalties produïdes per microorganismes patògens. Quan existeix en l'organisme un desequilibri o alteració del Ph, pel motiu que sigui; estrès, mala alimentació, emocions no gestionades ..., els microorganismes patògens troben un terreny adequat per al seu desenvolupament.

 

Aquesta tècnica es realitza utilitzant imants de mitjana intensitat. Si es col·loquen en diferents parts del cos amb polaritat contrària, la finalitat és restablir l'equilibri. En un terreny equilibrat, els microorganismes no poden sobreviure, el nostre propi organisme és qui els combat i elimina equilibrant la nostra salut.

 

El biomagnetisme té propietats preventives, ja que detecta desequilibris interns abans que tinguem símptomes. S'han obtingut fantàstics resultats en artritis, migranyes, gastritis, patologies respiratòries, al·lèrgies, obesitat, trastorns renals, hepàtics, herpes i fibromiàlgia entre una llarga llista més. I si has presentat una fractura, aquesta tècnica innovadora és de gran ajuda per millorar els seus simptomes, ja que disminueix el temps de sanació pel fet que ajuda a la regeneració òssia; de manera que els teixits tous es desinflamen més rapid i donen pas a la formació del call tou.


A causa del seu gran èxit, s'està estenent pels cinc continents i ha arribat a ser avalat pels sistemes públics de salut d'alguns països Llatinoamericans.

 

 

 

 

 

 

 

   No oblidis cuidar-te i digues-li adéu al malestar

https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=es